Lite bilder.

Håller på o få dåre på min dator tror jag måste instalera om den.
varenda gång jag är inne på blogg.se och försöker göra ett inlägg så låser sig skiten.
i går lyckades jag göra ett snabbinlägg utan att de låste sig. men de går verkligen inte att göra ett vanligt.
så nu sitter jag vid addes dator och gör ett försök. Lite drygt att jag måste lägga in bilderna på hans dator för att kunna blogga.Måste ta o köpa ett nytt usb minne så jag kan föra över allt jag ska spara så de inte 
försvinner en massa bilder och saker man vill spara.de
börjar ju bli en hel del bilder som man vill spara. och en hel del man skulle vilja framkalla men som det aldrig blir av att göra fast att det är så enkelt. texten blir lite hoppig för jag laddar upp bilder sammtidigt som jag skriver.
Bilderna som kommer här är i från när vi åt middag i gerum dagen innan pappa fyllde år och i från i onsdags när vi var vid sommargrannen och åt kräftor. Elller dem andra åt kräftor medans jag och barnen fick annan mat. Men det var super gott. Och jätte trevligt.
Minja och mira hade jätte kul att leka med Saga. Minja tyckte de var jätte tråkigt att saga skulle åka hem till fastlandet.
I går var det sissta dagen på schemat för min del. Nu e de bara extra tider som gäller. Med början i dag sen har jag fredag lördag söndag nästa helg. får plocka tider fram tills sissta augusti.
i går kväll var hanna anders och joel här på besök. vi åt grillad fläskfile klyftpotatis och chips och vindruvor till efterrätt. alltid lika trevligt att få dem på besök. får se om vi lyckas hitta uppp till dem någongång med.
börjar jobba vid två så får väl ta o umgås lite med barnen en stund. sambon tänker rymma iväg en sväng med henke.
 
puss hej
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0