valborg

jobb hela dagen sen blev det smörgåstårta med familjen och grannarna här nere. ingen eld för mycket blåst i morrn e de jobba igen som gäller puss hej

intro

intron går jätte bra. jobbar mitt första pass själv dagen innan midsommar afton. sen e jag ledig midsommarafton men jobbar midsommardagen.
känns ovant o va ledig på midsommar brukar alltid jobba då. ska ta o leda upp en midsommarstång att dansa runt med barnen,

börja intro

ska börja intro i morgon som personlig assistent har haft två provjobb dagar.. har fått tider några st i veckan resten av april månad.
får hoppas det går bra.

puss hej

möte+städning

i dag har jag vart i stan med lennart på lantmäterimöte om vattenföreningen.
så snart ska väl allt vara klart.
kaffe vid laila innan och mjölk o macka vid laila efter.parkerade bilen där och lennart hämtade upp mig. när de var färdigt åkte jag till gerum och städade lite. sen hämta barnen och hem. barnen sprang direkt och lekte med borys (grannen) och hans kusin viktoria som är här och hälsar på med sin familj från tyskland.
dem hade jätte kul så jag städade lite i förådet under tiden. så nu har jag ställt ut lite knäckemacka,kaffe och flingor där eftersom vi inte har nått klokt skafferi hemma så tyckte jag de va skönt o ställa ut de så behöver det inte vara så fullt inne.
sen in o laga mat lite fort och ringa och skynda på adde så han skulle komma hem. när han kom hem åkte jag till hemse och simmade 50 längder. riktigt skönt var de. nu se tv sen in o mysa med älsklingen:)
puss hej

RSS 2.0