lanslagsdräckt till minja:)


i postlådan i dag när jag kom hem låg ett paket i från libero de var lanslagsdräckten till minja som hade kommit..

visst blev hon fin:)

Bara bollen som fattas nu då..hon ville prova kläderna direk när hon fick se att de var kläder i paketet:)

Jag o Mira har vart i gerum i dag o hjälpt pappa o staplat lite ved och så har vi letat fram luftmadrassen..Snart skall veden vara slut....börjar bli tråkigt..

I går så blev de kojbygge härhemma med madrasserna som fanny o stefan hade sovit på..Minja o Borys klätrade o kröp under den o åkte rutchkana på den o lekte massor..sen brakade den:) O då la vi oss o såg på tv hela familjen..Blev mycket bus framför tvn:) Minja somnade utan napp när hon skulle sova middag i går.Duktig tjej.De var lite protester mén de gick över rätt fort...

Har köpt en ny bassäng som får plats lite mer vatten än den gammla.o med poolduk till så de inte ska komma så mycket skit i den...Ska bara sätta upp den nu. Har funderat på att sätta den på terassen så slipper man förstöra gräsmattan, o så kommer de inte så mycket gräs i bassängen..
O sen ska den tappas full med vatten... De lär ta en stund...

Midsommar/Lammgrillningen närmar sig med stormsteg...inte nu på fredag men nästa...ska bli riktigt gott..var ju över ett år sen man åt grillat lamm sisst... o  så e delite mer än en månad kvar till dopet..Ska bli kul o se hur de komemr att bli..o hur många som kommer....Har funderat på att baka nått mer till dopet men har inte kommit på nått roligt att baka..Nån som har nått bra recept på nån kaka som man kan baka o använda pepparkaksformar till... blir lite roligare för minja o hjälpa till då...
eller nått annat förslag på nån kaka till dop.....

(Glass vid havdhemkiosken)
Passade på att stanna till o ta en glass i havdhem på vägen hem från lokalen...Var så varmt o åka bil:)

 

(Minjas fina stol)

Minja valde färgerna själv till sin stol..jag som målat men blev inte så bra så vi ska göra om de nån gång...när nu de blir:)Men de duger så länge..


(trött mira)


(Mira i mammas famn)


Puss hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0